Rohel: Vierhuisterweg 25

Historische foto van Vierhuisterweg 25 te Rohel.

Hier zien we de achterkant van de boerderij van P. Meerding. Daarna werd deze boerderij bewoond door Andries de Vries en zijn gezin. Na hen werd het door J. Vrolijk vertimmerd tot bar-discotheek, maar deze werd door brand verwoest. De boerderij is opnieuw opgebouwd en momenteel is hier gevestigd Project Realisatie Wozoco b.v.

One Reply to “Rohel: Vierhuisterweg 25”

  1. De Boerderij van P. Meerding vergeet ik nooit ,de fam. hadden een meisje Annie en daar speelde ik heel enkel wel eens mee als zij overkwam met de boot van Grootva. Annie was 2 jaar ouder dan dat ik was en Ferdinant van Grootva was 3 jaar ouder dan kleine Benno.
    Maar die tijd kun je niet vergeten omdat Grootva altijd een verrassing
    had, oa. een handje met kruisbessen , of aardbeien en die kreeg je niet overal. Ook gingen wij met ons drieën vissen en dan mochten wij de vis bij Grootva en Grootmoe in de kachelpijp (boven op de ark ) roken. Nou het was erg zwart , maar heerlijk in die tijd van oorlog, en nu ik deze foto’s weer zie, komen alle herinneringen weer boven . Nu ben ik 80 jaar en ik kan mijn geluk eingelijk niet op , vooral dat ik het blind typen kan op de CD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*