Huis te koop: Ringfeart 31 te Sintjohannesga

OP PRIMA WOONLOCATIE GELEGEN 2/1 KAPWONING MET aangebouwde GARAGE EN BIJKEUKEN.
De woning bevind zich op een kavel van 264m2 met tuin op het zuidoosten. Zeer kindvriendelijke omgeving. Voor de woning bevind zich een speelveld met speeltoestellen en een basisschool en de achtertuin grenst aan een speelveldje.

Indeling:
Hal met toilet en trapopgang naar de 1ste verdieping. L-vormige woonkamer met eetkeuken voorzien van tuindeuren. Keuken is voorzien van combimagnetron(2012), vaatwasser(2011) op hoogte, 5-pits kooktoestel, afzuigkap en koelkast. Woning beschikt over 2 bijkeukens.

1ste verdieping:
3 ruime slaapkamers voorzien van dakkapel (2006), luxe badkamer (2009)met separate douche, wasmeubel, hangtoilet. Overloop met trapopgang naar de zolder.

Zolder:
Bergruimte en 4de kamer.

De gehele woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbelglas. Woning is gereinigd en geïmpregneerd in 2006 en geheel geschilderd in 2011 en daarna is schilderwerk bijgehouden. De woning word verwarmd via cv met combiketel (2015).

Meer info: http://www.funda.nl/koop/sintjohannesga/huis-49284312-ringfeart-31/

Huis te koop: Ringfeart 31 te Sintjohannesga
Huis te koop: Ringfeart 31 te Sintjohannesga