Boek 30 jaar Skarsterlan

30 jaar Skarsterlân 1984 – 2014

Boek 30 jaar Skarsterlan
Samengesteld door Freark Marten Ringnalda, Bert Kuiper en Jan Lammertsen.

Het boek “30 jaar Skarsterlân 1984 – 2014” werd als afscheidscadeau gegeven aan elk gezin/inwoner van de gemeente Skarsterlân, voordat de gemeente werd gefuseerd met de gemeente Gaasterlân/Sleat en de gemeente Lemmer tot de gemeente De Friese Meren.

Als we op 31 december 2013 met oliebollen en drankjes met enige weemoed afscheid nemen van het oude jaar, nemen we bovendien afscheid van de gemeente Skarsterlân. Ook met enige weemoed. De gemeente en de naam verdwijnen. In de afgelopen dertig jaar is de naam Skarsterlân  ons zeer vertrouwd geworden. Dat is die dynamische gemeente waar het bruist van activiteiten! Dat wordt verleden tijd. In 2014 is dat geschiedenis geworden….

Skarsterlân is voorbij…. voorgoed voorbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.