Rohel: Vierhuisterweg 20

Historische foto van Vierhuisterweg 20 te Rohel.

Dit was de woning van “Fisker” Jan Bakker (1908-1978) en Jacoba van der Veer (1910-1990), welke vele jaren schooljuffrouw was aan de Westerse school te Rotsterhaule. Dit huis is later afgebroken en er is een groot nieuw huis voor in de plaats gekomen, dat werd bewoond door hun dochter Tilly die getrouwd is met Joob Ketellapper (van de koekfabriek Wieger Ketellaper).

1 reactie op “Rohel: Vierhuisterweg 20

  1. Dit klopt volgens mij niet, mijn Beppe mevr de Groot Sijtsema woonde er samen met haar neef, zijn naam was Jelke, hij viste en jaagde in de omgeving van de boerensloot en eens in de week kwam er een poulier uit Heerenveen om vis en wild te kopen, later is het huis overgenomen door de broer van mijn vader Wiebe Sijtsema en zijn gezin, later is huis verkocht en gesloopt om het huis te bouwen voor de heer Ketelapper en huis zag er anders uit dan op deze foto, het huis van míjn Beppe was een heel klein boerderijtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.