Rohel: Vierhuisterweg 23

Historische foto van Vierhuisterweg 23 te Rohel.

Deze woning wordt bewoond door de vierde generatie van der Molen. Als eesten kwamen Gosse van der Molen (1882-1946) en Femmigje Haringsma (1883-1949) hier te wonen. Daarna werd dit bewoond door zoon Sjoerd met zijn gezin, die in 1950 verhuisde naar Rotstergaast. De andere zoon Lucas (1903-1973) die was getrouwd met Jantje de Vries (1907-1973) nam de woning daarna over. De derde generatie was zoon Sjoerd en Roelie van der Molen. Deze hebben er een nieuw voorhuis laten zetten, waar ze tot 2004 hebben gewoond met hun kinderen. Zij zijn vertrokken naar Sintjohannesga, waarna hun zoon Wim met zijn gezin op de boerderij is gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.